Press "Enter" to skip to content

Testimoni Berpantang dan Kulit Cerah dengan Vivix dari Shaklee.

Aizah Azlem 0

Alhamdulillah dah ramai yang ambil vivix ini sebagai set berpantang kerana vivix ini memang sangat bagus khasiatnya. bukan sahaja bagus sebagai penyembuh luka malah vivix shaklee boleh mencantikan kulit.  Jom kita tonton video salah seorang pengguna vivix shaklee ketika berpantang ini.

Tidak semua orang boleh telan Pil dan makan jamu. Adakalanya makan jamu memberi kesan sampingan seperti bayi kena kuning sewaktu dalam pantang.

Vivix Shaklee adalah merupakan minuman berbentuk sirap yang mudah dimakan.
.
Ikuti kisah bagaimana Pn. Yong Hafieza mendapat kesan yang sangat baik kepada dirinya setelah mengambil vivix sewaktu berpantang anak keduanya.
.
Bukan sahaja Luka lekas sembuh, tetapi kulitnya juga semakin segr bermaya selepas berpantang. ikuti kisah Pn Yong Hafieza ini . 

SEPTEMBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)
TESTIMONI 2: YONG HAFIEZa
.
[VIVIX SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG & KULIT CERAH BERSERI]
.

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..
.

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..
.

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..
.

Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital… Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..
.

Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang…
.

Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah…
.

Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi…

set-berpantang-paling-bagus

.

Vivix memang terbaik..

jadi apa tunggu lagi , vivix adalah pilihan terbaik untuk ibu berpantang dan ingin kelihatan lebih menarik dan cantik .

hubungi saya sekarang untuk dapatkan yang terbaik dan pakej konsultasi :-

ikhtiarvivix

                                                        atau boleh sahaja dengan Order Vivix Online hanya dengan klik di bawah ini 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9c2aef8bf511d208ee623850400a7f9e



klik di sini Panduan mudah untuk Pembelian Secara Online

 Jika pembelian online , sila hubungi saya untuk dapatkan pakej konsultasi dan tips menarik.

Kredit testimoni : Supermom shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *